A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Vác új kereskedelmi központja

A Magnum Hungaria (Real4You GmbH) 2010. június végén adja át legújabb magyarországi ingatlan beruházását, a Vác kialakulóban lévő kereskedelmi központjának is tekinthető Tesco és Family Center bevásárló parkot.

A tervek szerint három ütemben megvalósuló fejlesztés több száz embernek biztosít majd munkahelyet.

 

Az első ütemben megvalósult és június végén átadásra kerülő egységben a Tesco mintegy ötezer négyzetméter felületen, míg a Family Center több, mint 2500 négyzetméteres vásárlótéren különböző üzletekkel várja majd a vevőket.
A bérbeadással megbízott Real Management Üzemeltető Kft. tájékoztatása alapján a Family Center első ütemében jelen lesz a KIK Textildiszkont, a Deichmann, a dm drogéria és a Fressnapf Állati áruház. A fennmaradó egy darab üzlethelyiségre több érdeklődővel folynak az egyeztetések, így ennek az üzletnek a nyitása ez év őszére várható. A második ütemként megvalósuló Family Center üzletsorra és a kereskedelmi központ egyéb egységeire már szintén több érdeklődő jelentkezett, így ennek előkészítése is folyamatban van.

 

A város pozitív hozzáállása is kellett hozzá, hogy a gazdasági válság idején a beruházás a tervek szerint megvalósulhasson, és a városnak ezt a részét egyfajta kereskedelmi központtá változtassa.
A beruházó Magnum Hungaria Epsilon Kft. pedig mindent megtett, hogy a környezet kialakításánál a város egyéb érdekeit is figyelembe vegye: kiépítette a bevásárló központhoz csatlakozó közműhálózatot; elkészült a kereskedelmi centrumot körülölelő aszfaltúthálózat, melyhez újabb vállalkozások telephelyei könnyen kapcsolódhatnak. A kettes főúton, az autókereskedések mellett kiépített körforgalmi csomóponttól kerékpárút vezet a parkosított környezetben a bevásárló parkhoz. A gyalogosok és az autóbuszon érkezők számára szintén könnyen megközelíthető a Family Center és a Tesco.

 

A június 25-ére tervezett nyitás napján az üzletek vásárlási kedvezményekkel és különböző gyerekfoglalkozással várják a kedves vásárlókat.
A Family Center és a Tesco közös szervezésében megrendezésre kerülő egész napos családi programra másnap, szombaton várják az oda látogatókat.

  • forrás: RM
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!