A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Dunacenter Győr):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További bevásárlóközpontok keresése

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Farkas Zsuzsa

  Farkas Zsuzsa

  +36-96/314-746
  -

  Pannónia Shopping Center Ingatlanfejlesztő Kft.

Bemutatkozás

BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 2009 októberében nyitotta meg kapuit Győrben a Dunacenter bevásárlóközpont az 1. sz. főút mellett, a Bécs-Budapest autópálya lehajtó közelében. Az központ „U” alakú 6500m2-es, 650 ingyenes parkolóhellyel rendelkező épülete Győr nyugati részén, rendkívül könnyedén megközelíthető minden irányból akár a városba ingázó, akár az átutazó vásárlók számára. A bérlői összetétel sokszínű, élelmiszer és divat üzletek, virág nagykereskedés, fitneszterem valamint az összesen 20 üzlet között élmény dús játszóház várja széles kínálattal a hozzánk látogató családokat. A látogatók szempontjából központ értékeihez tartozik, hogy ingyenes autóbusz szállítja a nem autóval érkező vásárlókat, akik mégis a saját gépjárművel érkezik, azoknak ingyenes parkolóhelyet biztosítunk. BÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK Bérlési lehetőség 200 m2-től 3600 m2-ig. A centerhez ingyenes autóbusz járat közlekedik. Az árufeltöltést jól kiépített szervízút és kaimonforduló segíti. Az épületben videokamerás megfigyelés és 24 órás őrszolgálat működik. Álllandó műszaki felügyelet segíti bérlőink működését. A center 16.500 m2 eladó térrel rendelkezik. A Dunacenter környékén várható fejlesztések a centert kedvezően befolyásolják a várható beruházások a kereskedelem élénkülését idézik elő. KIÁLLÍTÓ TÉR Expók, kiállítások, bemutatók, rendezvények, extrém sportok figyelem - 3700 m2 kiállító tér bérelhető akár egyetlen napra is. Jól megközelíthető az M1 –es autópályához közel a Dunacenter bevásárló központon belül található 3700 m2 –es szekcionálható kiállító tér. Bepakoláshoz autóval közvetlenül megközelíthető térhez ingyenes 655 férőhelyes parkoló, belső férfi és női mosdó tartozik.

Megközelíthetőség

A bevásárlóközpont az 1. sz. főút mellett, a Bécs-Budapest autópálya lehajtó közelében található Győr nyugati részén, rendkívül könnyedén megközelíthető minden irányból akár a városba ingázó, akár az átutazó vásárlók számára.

Általános adatok

Telefonszám: +36 (96) 314-746 Email cím: info@dunacenter.com
Weboldal: www.dunacenter.com
Üzletközpont adatok
Forma: Strip Mall
Átadás éve: 2009 Q4
GLA: 16 500 m²
Foodcourt egys. száma: -
Mozitermek száma 0 db
Élelmiszerüzletek száma 1 db
Parkolóhelyek 655 db
Kapcsolódó cégek
Tulajdonos -
Fejlesztő Pannónia Shopping Center Ingatlanfejlesztő Kft.
Üzemeltető -
Kivitelező -
-
Nyitvatartás
Üzletközpont nyitv.: H-P 10:00-20:00 óráig Szo-V 10:00-8:00 óráig
Boltok nyitvatartása: H-P 10:00-20:00 óráig Szo-V 10:00-8:00 óráig

Panoráma térkép

Információk

 • Forma:

  Strip Mall
 • Boltok:

  20 db
 • GLA:

  16500 m²
 • Átadás éve:

  2009 Q4
 • Parkolóhelyek:

  655 db

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Farkas Zsuzsa

  Farkas Zsuzsa

  +36-96/314-746
  -

  Pannónia Shopping Center Ingatlanfejlesztő Kft.

Hasonló üzletköpontok

Lokáció szerint Terület szerint
 • Ebben a kategóriában nincs hasonló ingatlan!

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.