A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Family Center Sopron):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További üzletek keresése

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Csillagh András

  Csillagh András


  +36 1/ 439 2777
  -

  Real Management Kft.

Budapest és környéki régiók Vidék Üzlet típusa egyéb üzlethelyiség
üzemeltetési díj 1,5 €/m²/hó

Bemutatkozás

Family Center strip mall áruház Magyarország több pontján létesült, és elsősorban olyan fővároson kívüli településeken található, mint: Baja, Győr, Hatvan, Sopron, Szolnok, Vác, stb.

A Family Centerek elsősorban nagyobb alapterületű (kb. 400-1500 m2-es) üzletek számára biztosít helyet, ugyanakkor a bérlői mix teljessége és a vásárlók kiszolgálása érdekében bizonyos esetekben lehetőség van kisebb egységek kialakítására is. A Family Centerek elhelyezkedését jellemzi egy hipermarket vagy egy más, nagyobb üzletlánc (pl. lakberendezési áruház vagy barkácsbolt) közvetlen szomszédsága, ugyanakkor van olyan beruházás, ahol maga a hipermarket vagy a nagyobb élelmiszer üzlet szintén központi egysége az áruháznak (pl. a hódmezővásárhelyi Family Centernél az INTERSPAR, a győri Family Centernél az ALDI vagy a mohácsi Family Centernél a TESCO hipermarket). Sopronban 2007-ben nyitott a Family Center, mely az Ipar körúton a Tesco hipermarkettel szemben található. Az üzletház ingyenes parkolóival, kedvező árakkal és bőséges áruválasztékkal várja vásárlóit.Jelenlegi üzleteink: Charles Vögele, Csipke Hobby, Decathlon, JYSK, KIK, Müller drogéria, Nemzeti dohánybolt Amennyiben bérelni szeretne a soproni Family Centerben, kérjük, érdeklődjön a fenti elérhetőségeken, vagy tájékozódjon az alábbi honlapjainkon:http://rm.hu/

http://family-center.hu/


 • Bérleti díj

  7 - 10 €/m²/hó
 • Típus

  egyéb üzlethelyiség
 • Alapterület

  557m²

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Csillagh András

  Csillagh András

  +36 1/ 439 2777

  Real Management Kft.

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.