A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Budapest Nagy Lajos király útja kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További üzletek keresése

Budapest Nagy Lajos király útja kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Üzlethelyiség lista

Kapcsolat

Bérbeadás


 • +36209567890
  -
Üzlet típusa utcai üzlethelyiség Akadálymentesített Igen
Emelet földszint Épület szintjei 4
Energiatanúsítvány A

Bemutatkozás

Az irodaépület Budapesten Zugló (XIV. kerület) legfrekventáltabb részén, bevásárló központok és közlekedési csomópontok közvetlen közelében található, az Örs vezér tértől mindössze 400 méterre. Itt találhatók az Árkád és Sugár bevásárló központok és az IKEA lakberendezési áruház csakúgy, mint a kiváló megközelítést biztosító Metró végállomás, valamint számos villamos és autóbusz járat megállói.

A négy szint plusz alagsoros irodaház újonnan épült, 2011 évben került átadásra. Kívülről magas szintű elegancia, belülről rendkívül igényes kivitelezés magas technológiai szint és komfort jellemzi.
A ház bérlőinek az alagsori mélygarázsban és az épület mögötti udvarban tudunk gépkocsi parkolási lehetőséget biztosítani. Nagy-kapacitású és díjmentes parkolási lehetőség van az épülettel szemben, a Budapesti Metropolitan Egyetem, Ében Hotel és OTP Bank előtti parkoló zónában, mely az autóval érkező munkatársak és ügyfelek részére fontos adottság. A szemben lévő Ében Hotel kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények lebonyolítására is.

Az épület kényelmes méretű lifttel, kamerás térmegfigyelő rendszerrel, vagyonvédelmi és riasztó rendszerrel, tűzjelző rendszerrel, valamint kártyás beléptető rendszerrel van ellátva.
Az épület 100%-a társaságunk tulajdonában van, melyet főprofilunknak megfelelően, bérbeadás formájában hasznosítunk.

Üzlethelyiség
Irodaházunk utcai szintjén elhelyezkedő, 20m2 alapterületű dekoratív üzlethelyiség Zugló üzleti központjától, az Örs Vezér tértől csak néhány száz méterre esik.

Rendkívül könnyen megközelíthető gyalogosan az Örs vezér téri tömegközlekedési pontokról, vagy autóval is, mivel az épülettel szemben nagy kapacitású ingyenes parkoló zóna helyezkedik el.
Az üzlethelyiség nagyméretű üvegportállal rendelkezik, mely a rendkívül forgalmas Nagy Lajos király útjára néz. Az üvegportál fölé egy nagyméretű világító reklámtábla helyezhető el, hogy vevőik könnyen Önökre találjanak.

Az üzlethelyiség kerámia burkolattal van ellátva, és egy mosdó is kiépítésre került, , vízvételi hellyel kiegészítve. A tökéletes megvilágítást energiatakarékos, tükör reflexiós fénycső világítótestek biztosítják.

A bérleményhez vizes blokk használati jog tartozik, megosztva a másik üzlethelyiség bérlőjével.

Lehetőség van tároló terület, vagy parkoló bérlésére is az alagsorban.

Minden közüzemi fogyasztás önállóan mérhető, így annak díjai a valóságos fogyasztásnak megfelelően kerülnek elosztásra, nincsenek kiszámíthatatlan költségek.

A biztonságot a kiépített kamerás megfigyelő és riasztó rendszer, valamint tűzjelző rendszer biztosítja.
Az üzlethelyiség szép, világos és jó tájolású. Presztizse és kulturált üzleti megjelenése nagymértékben elősegíti eredményes üzleti tevékenységüket.

 • Bérleti díj

  4550 HUF/m²/hó
 • Típus

  utcai üzlethelyiség
 • Alapterület

  20m²

Kapcsolat

Bérbeadás

 • +36209567890

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.