A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Csokicsoda az Allee-ban

  •  -  2015. Március 20.
Valódi csokoládéműhelyben próbálhatják ki 2015. március 16. és április 15. között csokiöntő és -készítő tehetségüket mindazok, akik részt vesznek az Allee Bevásárlóközpont „Mesteri csokicsodák” című ingyenes rendezvénysorozatán. Az egyedivé varázsolt táblás csokoládék elkészítése mellett egy különleges interaktív csokoládétörténeti kiállítás és csokikvíz is várja az istenek italának szerelmeseit.

Az Allee Bevásárlóközpont – március közepétől április közepéig, beleértve a húsvéti időszakot is – a csokoládékészítés és -fogyasztás különleges világát mutatja be egy interaktív kiállítás, valamint a Szamos Csokoládé Iskola élményekkel teli, csokoládékészítő kurzusai segítségével. A nem mindennapi tárlat mellett egy igazi csokoládéműhely is felépült a bevásárlóközpontban, ahol előzetes bejelentkezés alapján, csokoládémesterek segítségével bárki megalkothatja 30 perc alatt saját, egyedi táblás csokoládéját. Az érdeklődők kipróbálhatják az étcsokoládé temperálását, táblába öntését és a legváltozatosabb fűszerekkel – chili, rózsabors, áfonya, bazsalikom, szegfűszeg, szerecsendió, koriander, fahéj, aranymazsola, török mogyoró – való ízesítését. Az interaktív kiállításon és a rendezvény keretében megtartott csokoládékurzusokon való részvétel ingyenes.

Az interaktív kiállításon – amely a Szamos segítségével valósult meg – a csoki szerelmesei nagyon sok információt kaphatnak a kakaóbabról, megismerhetik a csokoládékészítés történetét a legendától egészen a békebeli cukrászdák világáig. Mindemellett 19-20. századi cukrászeszközöket is láthatnak az érdeklődők, sőt olyan különleges csokoládé- és kakaódobozokat is megtekinthetnek, amelyen a századforduló egyedi és virtuóz díszítései is láthatók. Aki pedig próbára kívánja tenni a tudását, az részt vehet egy kvízjátékban, és ha a 7 kérdésből legalább 5-re helyesen válaszolt, természetesen csokoládét nyerhet.

A húsvétot megelőző nagyhéten a csokoládéműhelyben két óriási tojásra 500-500 darab csokoládé desszertet ragasztanak, melyet a fóti Károlyi István Gyermekközpontnak, valamint az Igazgyöngy Alapítványnak adományoz az Allee és a Szamos.

  • forrás: Beszédírók Kft.
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!