A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Pizzéria):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További üzletek keresése

Státusz:
Ez az üzlethelyiség jelenleg nem aktív.

Mit jelent ez? Ez az adatlap jelenleg nem elérhető, mert az ingatlant a tulajdonos inaktiválta rendszerünkben.

Mit csináljak?

Böngésszen több száz elérhető ingatlan között. Részletes keresés

Adjon fel ingyenesen kereső hirdetést! Hirdetés feladása

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Pizza

  Pizza


  -
  06309246495
Budapest és környéki régiók Pest, nem központ Üzlet típusa utcai üzlethelyiség

Bemutatkozás

Több éve sikeresen működő, befutott pizzéria/ étterem/ üzemi konyha átadó (bérleti joggal) az átvétel 30-50% önerővel tárgyalóképes

vagy Tapasztalt, leinformálható üzemeltető részére kaucióval KIADÓ, tehát bérelhető (megvásárlás nélkül) az üzemeltetéshez szükséges minden felszereléssel, teljes személyzettel, ügyvezetéssel, könyveléssel, engedélyekkel.

A 220 négyzetméteren üzemelő üzlet, a jogszabályoknak megfelelően van kialakítva, a HACCP élelmiszer biztonsági követelményeknek teljes mértékben megfelel és rendkívül jó, rugalmas és biztonságos bérleti konstrukcióval rendelkezik. Továbbá korszerű és egyben kiváló minőségű felszerelés, többek között,- Mindennel felszerelt konyha (kemencék, dagasztó, sütők, főzőhelyek, asztalok, edények, hűtőgépek, stb..)- Megbízható, leinformálható gyakorlott és képzett személyzet (igény szerint)- Hűtő kamra- Jól felszerelt, modern iroda (interneten bármikor elérhető számítógépek, okosprogram, stb..)- Kamera- és riasztó rendszer (akár okos telefonról nézhető, SMS értesítés,

távfelügyelet)áll rendelkezésre a zavartalan üzemeléshez!Jelenleg házhoz szállítással foglalkozik a cég, a rendelések több formában jutnak el hozzánk, mint például saját weboldal vagy netpincér, de akár telefonon is felvesszük a közel 25.000. fős vendégkör rendeléseit. A hely elhelyezkedése és egyéb adottságai miatt, potenciálisan például alkalmas helyi vendéglátásra vagy ebédkiszállításos rendszer üzemeltetésére is, akár együtt végezve a tevékenységeket a jelenlegivel.Minden további kérdésre készséggel válaszolok, akár számokkal és bármilyen kérdéssel kapcsolatban, mint telefonos, illetve írásos megkeresésre egyaránt. 


 • Bérleti díj

  200000 HUF/m²/hó
 • Típus

  utcai üzlethelyiség
 • Alapterület

  220m²

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Pizza

  Pizza

  06309246495

Hasonló üzletek

Lokáció szerint Terület szerint Ár szerint

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.