A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Budapest Vérhalom utca kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További üzletek keresése

Budapest Vérhalom utca kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Üzlethelyiség lista

Státusz:
Ez az üzlethelyiség jelenleg nem aktív.

Mit jelent ez? Ez az adatlap jelenleg nem elérhető, mert az ingatlant a tulajdonos inaktiválta rendszerünkben.

Mit csináljak?

Böngésszen több száz elérhető ingatlan között. Részletes keresés

Adjon fel ingyenesen kereső hirdetést! Hirdetés feladása

Kapcsolat

Bérbeadás


 • +36302222005
  -
Üzlet típusa utcai üzlethelyiség

Bemutatkozás

Budapest II. kerületében a Rózsadombon, Vérhalom tér mellett a Törökvész út és a Vérhalom utca sarkán, a körforgalomban nagy autó és gyalogos forgalom mellett átadó és kiadó egy gyönyörű utcai bejáratos, önálló épületben lévő üzlethelyiség. Az üzlethelyiség teljesen felújított állapotban van, a környék ismert és elismert cukrászda-fagylaltozójaként működik évek óta nagy vásárló forgalommal. Az üzlet bérleti joga teljes berendezéssel (süteményes hűtővitrinek, fagylaltpult, háttérhűtők és háttérfagyasztó szekrények, látványkemence, kávéfőző, inox asztalok, mosogatók, vendéglátó asztalok, székek, bárszékek, terasz bútorok, konyhasarok, dekorációk stb.) együtt átadó egy olyan vállalkozó szellemű személy részére, aki szeretne Budapest prémium környékén egy már bejáratott vendéglátó üzletet átvenni és tovább működtetni. A helyiség terasszal, utcai és gazdasági bejárattal, 30 m2-es üzlettérrel, 20 m2-es tetőtérrel és 13 m2-es pincével rendelkezik valamint ipari árammal (3*25A) felszerelt. Az üzlet rendelkezik minden hatósági engedéllyel, ami a vendéglátáshoz és az élelmiszer kereskedelemhez szükséges. Az ingatlan jól megközelíthető, előtte az utcában nagy mennyiségű ingyenes gépjármű parkoló biztosított. Közelben játszótér, iskolák, óvodák, bölcsődék, templom, bank, irodák és buszmegállók.
Bérleti jog ára: 5.900.000.- Ft (mely tartalmazza a teljes berendezés tulajdonjogának megszerzését és egy hosszútávú, határozott idejű bérleti jogviszony lehetőségét)
Bérleti díj: 320.000.- Ft

 • Bérleti díj

  5333 HUF/m²/hó
 • Típus

  utcai üzlethelyiség
 • Alapterület

  60m²

Kapcsolat

Bérbeadás

 • +36302222005

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.