A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Az üzlethelyiség keresés továbbra is a retail.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
retail.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik képet kérek

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (Gellért téri 292 nm-es üzleti ingatlan 102400 Ft/nm áron!):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
 • realista.hu
További üzletek keresése

Gellért téri 292 nm-es üzleti ingatlan 102400 Ft/nm áron!

Üzlethelyiség lista

Státusz:
Ez az üzlethelyiség jelenleg nem aktív.

Mit jelent ez? Ez az adatlap jelenleg nem elérhető, mert az ingatlant a tulajdonos inaktiválta rendszerünkben.

Mit csináljak?

Böngésszen több száz elérhető ingatlan között. Részletes keresés

Adjon fel ingyenesen kereső hirdetést! Hirdetés feladása

Kapcsolat

 • Simorné Tóth Anita

  Simorné Tóth Anita


  -
  06-30-414-84-34
Budapest és környéki régiók Buda központ Üzlet típusa utcai üzlethelyiség

Bemutatkozás

ÁRZUHANÁS!

KEDVES BEFEKTETŐK ÉS VÁSÁRLÓK,  ezt a remek ajánlatot igazán kár lenne elszalasztani!NINCS ÁFA, TEHÁT az ÁRA MINDÖSSZE 102400,- Ft/nm!!!KÉPEK MEGTALÁLHATÓK a GELLÉRT TÉRI FORMA NŐI TORNA STÚDIÓ internetes oldalon!A TULAJDONOS TULAJDONJOGOT ÁRUL!Brilliant investment in Budapest, in the downtown of Buda, at the Gellért square!

You can find details in the Hungarian text.

Don't miss out this suberb business!

Please, call the owner!EZ AZT JELENTI, hogy rendkívül tájékozott, helyismerettel bír, minden kérdésre ő tudja adni a legmegfelelőbb információt, mindezt első kézből. A szuterén helység a Gellért Térnél helyezkedik el, Összesen 292 nm alapterületű. A belmagasság 2,5- 2,8 m. Az ingatlan egy személy tulajdonában van per- és tehermentes.A helyiség a jelenlegi tevékenységhez ENGEDÉLYEKKEL rendelkezik és MŰKÖDIK, tehát KARBAN TARTOTT.A HELYSZÍN, KÖRNYÉK, KÖZLEKEDÉS JELLEMZŐI:A 2012-es év végén felújított 168 nm-es részben profi sportpadlós, tükrös tornaterem (68 nm), recepció minikonyhával (az alaprajzon előtér-tartózkodó), szolárium helyiség, masszázs helyiség kézmosóval (az alaprajzon pihenő), öltöző, 3 zuhanyzós, kézmosós fürdőszoba és kézmosós toalett található Kialakításra került még egy, jelenleg bekötésekkel előkészített helyiség, az alaprajzon ez szerepel személyzeti zuhanyzóként, ahol található még egy zuhanyzó, toalett, mosdó, vízvételi lehetőség, mosógép csatlakozás Így az lehet személyzeti rész, illetve a második fürdőszoba is.

Nagy teljesítményű ipari szellőző-fűtő berendezés - amely akár melegkonyhás tevékenység végzésére is alkalmas -, három fázisú áram (3x25A), szellőztető időkapcsoló, vízóra, riasztó kivonuló járőrszolgálattal IP kamera, internet (wifi), telefon van bevezetve. A helyiséget Mabisz által elfogadott biztonsági ajtó is védi. A 2012-ben felújított részben minden árammal működik, az adottságok kedvező volta miatt csupán havi 20-25000,- Ft az áram díja. Télen-nyáron kellemes a klíma.

Az alaprajzon csíkokkal jelölt rész 124 nm-es, nagyon szép dongaboltozatú, felújításra vár.A helyiség UTCAI BEJÁRATÚ, több egyetem vonzáskörzetében található. A közelében található iskola, gyógyszertár, élelmiszerboltok, drogéria, a Gellért Szálló és Fürdő és pár kisebb vendéglátó egység, ezzel is idevonzva a potenciális vásárlókat, legyen az szálló vendég, egyetemista, a környéken dolgozó vagy a közelben lakó.

EGYRE NAGYOBB A GYALOGOS FORGALOM ÉS KINYITOTTAK ÚJABB BOLTOK IS, ezzel is idevonzva az újabb potenciális vendéget vagy vásárlót.

A kitűnő közlekedésű helyiség a kialakításra került Újbuda kultúrális központ szívében helyezkedik el.

A Gellért tér megállójú buszok a ház előtt állnak meg. Rendkívül közel van a 4-es METRO Gellért téri megállója és a villamosok Gellért téri megállóhelye. A parkolás a Bartók Béla úton és a Műegyetem rakparton ingyenes, a közeli utcákban 18.00-ig fizetős. A helyiségtől 150 méterre egy zárt, kedvező árú fizetős, parkolót lehet igénybe venni.MIRE LEHET ALKALMAS AZ INGATLAN?Alkalmas vendéglátó ipari tevékenységre, borbárnak, exlusive vagy éppen nem elegáns klubnak, galériának, bemutató teremnek, kávézónak, sport, kereskedelmi, raktározási és számos egyéb tevékenységre. Csak a képzelet szabhat határt, mivel a közfalak mozgathatók, átépíthetők igény szerint.KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!A jelenlegi tulajdonos Visszabérelné, illetve kisebbre Cserélné - a környéken - a hatalmas helyiséget.Minden egyéb felmerülő kérdésükre szívesen válaszol és várja a megkereséseket, Simorné Tóth Anita Tulajdonos.További KÉPEK MEGTALÁLHATÓK a GELLÉRT TÉRI FORMA NŐI TORNA STÚDIÓ internetes oldalon!NINCS ÁFA, TEHÁT az ÁRA MINDÖSSZE 102400,- Ft/nm!!!Brilliant investment in Budapest, in the downtown of Buda, at the Gellért square!

You can find details in the Hungarian text.

Don't miss out this suberb business!

Please, call the owner! 06-30-414-84-34

 


 • Eladási Ár

  29 millió Ft
 • Típus

  utcai üzlethelyiség
 • Alapterület

  292m²

Kapcsolat

 • Simorné Tóth Anita

  Simorné Tóth Anita

  06-30-414-84-34

Hasonló üzletek

Lokáció szerint Terület szerint Ár szerint

Másik üzlethelyiséget, bevásárlóközpontot keres? Tekintse meg a többi ingatlant.